top of page

behandlingstyper

IMG_3295.jpg

Totum kropsterapi

Totum kropsterapi er en komplementær behandlingsform, som skaber plads til at sammenhængen mellem krop og psyke kan blive opdaget og adresseret. Behandlingsformen er et effektivt værktøj til at hjælpe personer med de problematikker som vores moderne livsførelse med travlhed, præstation, stress og smerter kan medføre.

 

Store følelsesmæssige påvirkninger, såsom sorg, stress, nervøsitet, vrede, angst og skam, kan sætte sig i kroppen enten som spændinger, smerte eller fysisk uro. Derfor er det essentielt i behandlingen af fx stress, at man tager fat om roden til problemet, og ikke blot lindrer kroppens reaktioner. Man kan behandle en stor følelsesmæssig påvirkning ved
at behandle kroppen - og omvendt, men ofte vil det gå hånd
i hånd.

 

En behandling er baseret på forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, akupressur og zonetryk, lettere led-frigørelser og eventuelt samtaleterapi, der tilsammen har
rigtig god indvirkning på kroppens helbredende egenskaber. Behandlingen forener krop og sind gennem et holistisk syn
på mennesket – men er på ingen måde mystisk.

 

Totum kropsterapi kan hjælpe kroppen til at restituere og helbrede sig selv, og bl.a. via aktiveringen af lymfesystemet
vil kroppen kunne udskille ophobede affaldsstoffer og gennem åndedrætsteknikkerne vil forbindelsen mellem hoved og krop blive genetableret.

Totum kropsterapi
IMG_3331.jpg

ACCESS BARS

En Access BARS behandling er
som en oprydningpå ”din harddisk”. 

 

Lige fra spæd bliver vores hjerner pakket med overbevisninger og adfærdsmønstre, og i en travl hverdag, hvor hjernen er på overarbejde, kan det være svært at sortere, hvad der virkelig er vores egne eller hvad vi har ”lånt” fra andre. Ligesom det kan være svært at vurdere, hvilke overbevisninger og adfærdsmønstre som fortsat giver mening at holde fast på.

 

Vores tanker og reaktioner er baseret på elektriske impulser imellem hjernen og nervesystemet … en helhed, der ikke kan skilles ad, så vores hjerne vil være på overarbejde medmindre vi gør noget aktivt for at finde roen til at få ”ryddet op”.  

 

Hjernebølgerne falder til ro, når du får en Access BARS behandling, hvilket giver dig adgang til at sortere og få ryddet op i de overbevisninger og adfærdsmønstre, som du har haft siden barndommen.

 

Behandlingen foregår ved at du ligger afslappet under et tæppe, mens jeg lidt efter lidt aktiverer hvert af de 32 energipunkter på dit hoved. Det er helt uden smerte, og du har mulighed for at slappe af eller måske tage en lille lur imens.

 

Access BARS er en fantastisk behandling, som vil tillade dig at give slip på de uhensigtsmæssige tanker, begrænsninger, adfærdsmønstre og overbevisninger, som du ikke har brug for mere og derved åbne op for mere lethed og overskud i dit liv.
 

Access BARS
Senior yogaklasse

yOGA

Jeg underviser på åbne yoga-hold i Dragør. Her vil du kunne finde mig hverdags- og weekendmorgener.

Du kan også booke mig til individuelle timer eller hold som kan sættes sammen efter dit/jeres behov.

Yoga
bottom of page