top of page

referencer

Gitte, 53 år

”Jeg kom til Rie med kroniske smerter og langvarig stressoverbelastning. Jeg var usikker på mig selv i min jobsituation. Jeg havde mødt Rie i anden sammenhæng, og jeg havde en oplevelse af at hun ville være den helt rigtige til at hjælpe mig. 
 

Der er altid god tid til at ”tune ind” på, hvordan jeg har det inden vi går i gang
med selve behandlingen. Rie er god til at spørge ind til og lytte sig til hvad fokus
i behandlingen skal være. Det giver en tryghed, som gør at jeg kan fokusere på at komme ud af mine tanker og ned i min krop, så jeg får mest muligt ud af behandlingen. Hun har en fantastisk intuition og finder præcis ind til hvor der er udfordringer - det værende sig fysisk og psykisk. Hun er meget nærværende og omsorgsfuld og masserer med lige præcis den styrke, hvor du føler, du får noget ud af det – uden at få ondt af det. 

 

Krops- og smerteterapien giver sammen med BARS-behandlingerne en lettere fornemmelse i krop og sind, og jeg finder ro og mere overskud til fremtiden. 
 

Også andre jeg har henvist til Rie, har mærket store forskelle, som de ikke har oplevet ved andre behandlinger. Som jeg siger: ”Du kan komme til Rie som et gammelt, sammenkrummet menneske, og gå flyvende derfra.” I denne tid, hvor samfundet er lukket ned, mangler jeg i den grad at være i Ries hænder.   
 

Rie hjælper mig til at komme ned i kroppen og mærke, hvad jeg har brug for og kommer hurtigt, men nænsomt ind til nældens rod. Jeg oplever færre spændinger i kroppen, og jeg bliver bedre til at stå op for mig selv.”

john, 62 år

Jeg startede som forsøgskanin under Ries uddannelse, da jeg oplevede en generel ømhed og ufleksibilitet i kroppen. Specifikt hældte mit hoved en hel del til den ene side, hvilket gjorde at min nakke og arm var meget øm. Rie fik rettet min hovedstilling, så det sidder lige på kroppen, og generelt har behandlingerne gjort at jeg ikke er så øm i kroppen mere.


Den store forskel er at her bliver flere problematikker løst op for ved en behandling, da Rie ser krop og psyke som en helhed. Jeg oplever at en behandling ”holder” i en længere periode, hvor jeg ved andre typer af behandlinger, har oplevet at komme uge efter uge og kun med en kortvarig lindring af smerten.
 

Et fantastisk forløb med høj faglig professionalisme, hvor dit nærvær, empati og den måde du lytter til problemet med kroppen, virker mega-kompetent.  Efter behandlingerne får jeg meget mere energi, velvære og balance i min krop og mit sind. Jeg kalder Rie min Wonder Woman." 

Maria, 51 år

Jeg startede hos Rie efter, at jeg var blevet sygemeldt med stress. Derudover havde jeg knæoperationer i begge knæ og en nylig diskusprolaps, som jeg stadig kæmpede med efterfølgerne fra, efter mange år med hård sport og al for lidt lydhørhed overfor kroppens signaler.

 

Rie har selv en baggrund fra "the corporate world" og har også dyrket en masse
af sport. Mange af mine problemstillinger, kan hun derfor relatere sig til direkte fra egne erfaringer.

 

Rie har en kæmpe vilje til at se og hjælpe det hele menneske både krop og psyke. 

 

Jeg føler, at hun spørger, lytter og tilpasser sin behandling til både det hun hører, og det hun mærker i kroppen. 

 

Fra gang til gang undersøger og opsøger hun med stor entusiasme ny viden, der kan hjælpe hende med at forstå og derefter behandle de skavanker, hun støder på under vejs og tilpasser og udvikler hele tiden sine behandlinger.

 

Jeg kan fra gang til gang mærke en fremgang, som jeg ikke ved, hvordan jeg ellers skulle have opnået.

 

Jeg kan på det varmeste anbefale en tur på briksen hos Rie, hvis din krop prøver "at ringe dig op" og du tænker, at det er ved at være tid til at lytte til, hvad den har at sige." 

Gitte - udtalelse
John udtalelser
Maria - udtalelse
bottom of page